ثبت نام آزمون جذب اعطای پروانه مشاوره خانواده (تمدید مهلت ثبت نام)
خبر 8 اسفند 97:
اطلاعیه مرکز امور مشاوران، وکلاء و کارشناسان رسمی قوه قضائیه در باره تمدید مهلت ثبت نام آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده سال ۱۳۹۸
پیرو اطلاعیه مورخ ۹۷/۱۲/۰۲ بدینوسیله به اطلاع کلیه داوطلبان متقاضی ثبتنام آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده سال ۱۳۹۸ میرساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی که تا این تاریخ (۹۷/۱۲/۰۸) برای ثبتنام اقدام ننمودهاند، ترتیبی اتخاذ گردیده است که بتوانند تا روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۱۵ نسبت به ثبتنام اقدام نمایند؛ لذا کلیه متقاضیان، ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق اطلاعیه ثبتنام و فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز، به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام نمایند.
ضمناً آن دسته از داوطلبانی که قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام نمودهاند، میتوانند در صورت تمایل تا تاریخ فوق، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.
لازم به توضیح است ملاک عمل تاریخ فارغ التحصیلی برای شرایط سنی ۳۵ تا ۴۰ سال حداکثر تا تاریخ ۹۰/۱۲/۰۱ و ۴۰ سال به بالا تا تاریخ ۹۲/۱۲/۰۱ میباشد.
مرکز امور مشاوران، وکلاء و کارشناسان رسمی قوه قضائیه
خبر 2 اسفند 97:
مرکز امور مشاوران، وکلاء و کارشناسان رسمی قوه قضائیه در نظر دارد به منظور اجرای ماده ۴۰ آئین نامه اجرایی قانون حمایت خانواده مصوب ۲۷ بهمن ماه ۱۳۹۳ و مواد ۹، ۱۱ و ۱۲ دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده، نسبت به جذب افراد واجد شرایط مندرج در این آگهی از طریق برگزاری آزمون جهت اعطای «پروانه مشاوره خانواده» در رشتههای امتحانی مشاوره روانشناختی، مشاوره حقوقی و مذهبی، خدمات مددکاری اجتماعی و «مجوز تأسیس مرکز مشاوره خانواده» به تعداد مراکز مورد نیاز که شرح آن در جداول شماره ۲ تا ۴ درج گردیده برای هر استان و با اولویت شهرستان اقدام نماید.
شرایط عمومی
(بر اساس ماده ۳۴ آئین نامه و ماده ۱۳ دستورالعمل)
۱- تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران؛
۲- تأهل دائم و داشتن حداقل ۴۰ سال سن و ۵ سال سابقه کار یا ۳۵ سال سن و حداقل ۸ سال سابقه کار مرتبط؛
۳- داشتن مدرک کارشناسی از دانشکدههای معتبر داخلی یا خارجی (در مورد اخیر، به شرط تأیید وزارت علوم و فناوری و یا بهداشت و آموزش پزشکی) یا معادل حوزوی آن در رشتههای مطالعات خانواده، مشاوره (گرایش خانواده)، روانپزشکی، روانشناسی (گرایشهای عمومی،اجتماعی وتربیتی)، مددکاری اجتماعی (گرایش خانواده)، خدمات اجتماعی، حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی و سطح دو حوزه علمیه و بالاتر(گرایش فقه و اصول) به شرح مندرجات جدول شماره (۱)، مدارک معادل یا دارای ارزش استخدامی قابل پذیرش نیست.
۴- انجام خدمت وظیفه عمومی یا معافیت دائم برای آقایان؛
۵- عدم سوء پیشینه کیفری مؤثر و عدم محرومیت از حقوق اجتماعی؛
۶- عدم اعتیاد به مواد مخدر و سکرآور به تأیید مراجع ذیصلاح؛
۷- نداشتن سوء شهرت و عدم تجاهر به فسق؛
۸- داشتن وثاقت و تعهد به اصل نظام جمهوری اسلامی ایران و قانون اساسی؛
۹- عدم محکومیت به انفصال دایم از خدمات دولتی یا عمومی یا سلب صلاحیت؛
۱۰- عدم اشتغال به وکالت، سردفتری ازدواج و طلاق و اسناد رسمی و همچنین عدم اشتغال در دادگستری و شورای حل اختلاف.
ب) مواد آزمون کتبی در سه حوزه مشاوره روانشناختی، مشاوره حقوقی- مذهبی و مشاوره مددکاری اجتماعی به شرح ذیل میباشد:
مواد آزمون عمومی
الف ـ احکام اسلام در امور خانواده؛
ب ـ آشنایی با قانون حمایت خانواده مصوب سال ۱۳۹۱و آییننامه اجرایی آن و دستورالعمل نحوه تشکیل و فعالیت مراکز مشاوره خانواده.
پ ـ آشنایی با مباحث پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی با اولویت ناهنجاریهای حوزه خانواده.
مواد آزمون تخصصی
*رشته امتحانی مشاوره روان شناختی:
الف ـ تشخیص و آسیبشناسی روانی؛
ب ـ اصول و فنون مشاوره؛
پ ـ مکاتب زوج درمانی و خانواده درمانی؛
ت ـ آزمونهای روانی و تشخیصی؛
ث ـ اخلاق حرفهای؛
ج ـ روانشناسی رشد کودک و نوجوان؛
*رشته امتحانی مشاوره حقوقی و مذهبی:
الف ـ مبانی امنیتی خانواده؛
ب ـ آییندادرسی مدنی؛
پ ـ قانون مدنی و سایر قوانین مربوط به امور خانواده و اطفال؛
ت ـ شرح لمعه (مباحث مرتبط با خانواده)
ث ـ روانشناسی خانواده
* رشته امتحانی خدمات مددکاری اجتماعی:
الف ـ حقوق در مددکاری اجتماعی؛
ب ـ منابع اجتماعی؛
پ ـ مددکاری اجتماعی و مداخله در بحران خانواده
ت ـ روش های مددکاری اجتماعی؛
به هر یک از داوطلبان، یک دفترچه سوال عمومی (هر یک از دروس آن با ضریب ۱ اعمال و براساس آن نمره کل عمومی ساخته میشود، داده خواهد شد و همچنین یک دفترچه مجموعه سوال آزمون اختصاصی تحویل میشود. نمره کل نهایی داوطلب با ضریب ۱ برای نمره کل عمومی و ضریب ۲ برای نمره کل اختصاصی ساخته میشود. داوطلبانی که با توجه به ظرفیت اعلام شده و نمره کل اکتسابی حدنصاب لازم را کسب نمایند در ردیف معرفی شدگان دو/۲ برابر ظرفیت برای مرحله مصاحبه قرار خواهند گرفت.
زمان ثبتنام و برگزاری آزمون
کلیه داوطلبان متقاضی ثبت نام در آزمون اخذ پروانه مشاوره خانواده ضمن مطالعه دقیق شرایط مندرج در آگهی در صورت داشتن شرایط عمومی می بایستی از روز پنجشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۰۲ لغایت روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۰۸ به سایت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
متقاضیان تأسیس و عضویت در مرکز مشاوره براساس نوع مدرک تحصیلی خود می توانند صرفاً در یکی از سه رشته امتحانی مشاوره روانشناختی، مشاوره حقوقی و مذهبی و خدمات مددکاری اجتماعی ثبتنام نمایند.
پرداخت وجه ثبت نام
ثبتنام بهصورت اینترنتی از روز پنجشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۰۲ لغایت روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۱۲/۰۸ انجام خواهد پذیرفت.
متقاضیان واجد شرایط میبایست نسبت به پرداخت وجه ثبتنام به مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ (هشتصد هزار) ریال به صورت الکترونیکی و یا از طریق کارتهای بانکی متصل به شبکه شتاب اقدام نمایند.
متقاضیان باید در مهلت تعیین شده نسبت به ثبتنام اقدام نموده و از موکول نمودن آن به روزهای پایانی خودداری نمایند.
به ثبت نام های ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد و وجوه پرداختی به هیچ وجه مسترد نمیگردد.
مدارک لازم برای ثبت نام
۱- تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی.
۲- فایل عکس اسکن شده.
۳- عکس ۴*۳ که در سال جاری گرفته شده باشد. (عکس تمام رخ)
۴- عکس اسکن شده فقط باید با فرمت JPG باشد.
۵- اندازه عکس اسکن شده باید حداقل۳۰۰*۲۰۰ پیکسل و حداکثر۴۰۰*۳۰۰ باشد.
۶- تصویر داوطلب باید واضح، مشخص و فاقد اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه باشد.
۷- حجم فایل ذخیره شده عکس نباید از ۷۰ کیلو بایت بیشتر باشد.
۸- حاشیه های زاید عکس اسکن شده باید حذف شده باشد.
۹- حتی الامکان عکس رنگی و دارای زمینه سفید باشد.
تبصره ۱: اسکن عکس از روی کارتهای شناسایی (کارت ملی، شناسنامه و …) قابل قبول نمیباشد و داوطلبان لازم است از اصل عکس و مطابق با توضیحات فوق، اقدام به اسکن نمایند.
تبصره ۲: عکس خواهران باید با حجاب و صورت کامل آنان مشخص باشد.
تبصره ۳: در صورت ارسال عکس غیر معتبر، ثبت نام داوطلب باطل شده و حق شرکت در آزمون از وی سلب میگردد.
تذکر مهم: با توجه به مشکلات به وجود آمده در آزمون های قبلی، در خصوص اشتباه در ارسال عکس داوطلبان، که این موضوع اکثرا برای داوطلبانی که ثبت نام آنان توسط دیگران انجام می شود رخ داده است. تاکید می گردد که علاوه بر کنترل اطلاعات ثبت نامی، حتما نسبت به کنترل عکس ارسالی دقت نمایید تا اشتباهاَ عکس داوطلب دیگری به جای عکس شما الصاق نگردد. بدیهی است که در صورت ارسال عکس اشتباهی از طرف فرد متقاضی، فرد به عنوان متخلف تلقی و مطابق مقررات با وی رفتار خواهد شد.
مدارک مورد نیاز ثبت نام که میبایست از طریق اینترنت ثبت و بصورت الکترونیکی ارسال گردد:
۱- مدرک لیسانس مرتبط با پروانه درخواستی با فرمت JPG
۲-آخرین مدرک تحصیلی با فرمت JPG
۳-تمامی صفحات شناسنامه و کارت ملی با فرمت JPG
۴-گواهی سابقه کار مرتبط از ارگان مربوطه با فرمت JPG
۵ -کارت پایان خدمت یا معافیت با فرمت JPG (مختص برادران)
متقاضیان شرکت در آزمون باید پس از پایان ثبتنام کد رهگیری خود را یادداشت نموده و تا پایان مراحل آزمون نزد خود نگهداری نمایند. ضمناً ورود مجدد به سایت و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون و اطلاع از نتیجه آزمون فقط با استفاده از کد رهگیری امکان پذیر خواهد بود.
و) زمان برگزاری آزمون و نحوه دریافت کارت شرکت در آزمون:
کارت شرکت در آزمون از روز سه شنبه مورخ ۹۸/۰۲/۱۰ قابل دسترسی و پرینت خواهد بود. آزمون روز جمعه مورخ ۹۸/۰۲/۱۳ در تهران و برخی از مراکز استان (با توجه به آمار ثبتنام کنندگان) برگزار خواهد شد. مکان و محل برگزاری آزمون در کارت ورود به جلسه داوطلبان درج خواهد شد.
ز) تذکرات مهم :
متقاضیانی که علاوه بر عضویت در مرکز مشاوره، متقاضی تأسیس مرکز مشاوره خانواده نیز میباشند، باید این مطلب را در فرم ثبتنام اینترنتی قید نمایند.
افراد موضوع این آگهی در صورت داشتن مجوز مرکز مشاوره از سازمان بهزیستی کشور و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران در شرایط مساوی، نسبت به سایر داوطلبان دارای اولویت میباشند.
از پذیرفته شدگان آزمون کتبی، مصاحبه علمی و بررسی سلامت روانی توسط کمیته مصاحبه به عمل خواهد آمد.
در صورتی که پذیرفتهشدگان در آزمون نتوانند نمره قبولی را در مصاحبه علمی کسب نمایند و یا شرایط روانی را به تشخیص متخصصین امور روانشناسی و روان پزشکی احراز ننمایند، مردود تلقی گردیده و نتیجه اعلام شده قابل اعتراض نمیباشد.
افراد متقاضی مجوز تأسیس پس از انجام مراسم تحلیف مکلفند حداکثر ظرف یک ماه نسبت به معرفی مکان مناسب، در نزدیکترین محل به دادگاه خانواده حوزه قضایی مربوط، به واحد مشاوره اقدام نمایند.
دارندگان مجوز تأسیس مرکز فقط مجاز به تشکیل یک مرکز مشاوره خانواده می باشند؛ ایجاد شعب و مؤسسات فرعی ممنوع خواهد بود و مستوجب لغو مجوز خواهد بود.
اعتبار مجوز تأسیس مرکز مشاوره و پروانه مشاوره خانواده به مدت سه سال بوده و تمدید آن برای مدت مشابه در صورت وجود شرایط مقرر در قانون و آییننامه توسط واحد مشاوره و پس از استعلام از مرکز امور مشاوران درخصوص ادامه فعالیت دارنده پروانه یا مجوز، بلامانع است.
مجوز مرکز مشاوره بنام یک نفر صادر می شود. مجوز مذکور قابل انتقال به غیر (حقیقی و حقوقی) نمیباشد.
مرکز مشاوره خانواده باید در نزدیکی دادگاه های خانواده ایجاد شود.
اگر فرد مؤسس به دلیل کشف فساد و یا ارتکاب جرایم عمدی محکومیت یابد و یا به هر دلیل قانونی دیگر طبق بررسیهای به عمل آمده از وی سلب صلاحیت گردد، مجوز تأسیس مرکز فوق توسط مرکز امور مشاوران لغو می شود.
هر مرکز مشاوره خانواده باید دارای حداقل سه عضو مشاور در تخصصهای روانشناسی، مددکاری و حقوقی-مذهبی که از مرکز امور مشاوران پروانه گرفتهاند، باشد.
حداقل نصف اعضای هر مرکز مشاوره باید از بانوان متأهل واجد شرایط باشند و در صورتی که مرکز مشاوره دارای سه عضو باشد، حداقل یک عضو آن باید از بانوان مذکور باشد.
مرکز مشاوره خانواده با ارائه خدمات مشاورهای به متقاضیان طلاق توافقی، دعاوی خانواده یا انجام مواردی که از سوی مراجع قضایی ارجاع میشود، اقدام می کند.
وجه پرداختی بابت ثبت نام و بررسی مدارک مسترد نخواهد شد.
هر متقاضی صرفاً میتواند در استان محل اقامت خود ثبتنام نماید و در استانهایی که بومی آنجا نیست و یا سابقه ۵ سال اقامت را ندارد حق شرکت نخواهد داشت.
جدول شماره ۱- عناوین رشتههای امتحانی و شرایط احراز تحصیلی
عنوان و کد رشته امتحانی | عنوان و کد رشته تحصیلی |
مشاوره روانشناختی (کد ۱۰۱) | مطالعات خانواده (کد ۲۰۱)، مشاوره گرایش خانواده (۲۰۲)، روانشناسی گرایش های عمومی،اجتماعی و تربیتی (۲۰۳)، روانپزشکی (۲۰۴)، مددکاری اجتماعی گرایش خانواده (۲۰۵)، خدمات اجتماعی (۲۰۶) |
مشاوره حقوقی و مذهبی (کد ۱۰۲) | حقوق (کد ۲۰۷)، فقه و مبانی حقوق اسلامی (کد ۲۰۸)، حوزوی سطح۲ (گرایش فقه و اصول) (کد ۲۰۹) |
خدمات مددکاری اجتماعی (کد ۱۰۳) | مطالعات خانواده (کد ۲۰۱)، مشاوره گرایش خانواده (۲۰۲)، روانشناسی گرایش های عمومی،اجتماعی و تربیتی (۲۰۳)، روانپزشکی (۲۰۴)، مددکاری اجتماعی گرایش خانواده (۲۰۵)، خدمات اجتماعی (۲۰۶ |